Mesaj Panosu

Konu
 Mesaj

Yazılan mesajlar

ŞAKİRE TURAN (03/06/2011 17:28)
Konu : teşekkür
Mesaj : MERABALAR .TÜRKELLİLİ OLARAK ÖNCELİKLE GRURLUYUM BİZLERİ GURBETTE BİR ARAYA TOPLAYAN DERNEK ÇALIŞANLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.UMARIM BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YAŞARIZ.
cavit gürsoy (02/06/2011 09:39)
Konu : 2698
Mesaj : Derneğimiz adına bu siteyi hazırlayan Salih Zeki Uzunboy''a çok teşekkür ederim.Gerçekten hoşuma gitti.Bazı zaman uğraş ve emek verilen şeylerde başarı kaçınılmaz olur,Derneğimizin ve siteyi kuranların devamına ve başarılarının daha çok ileriye,emekleme döneminden porofesyonelliğe hadi ileri.Selamlar.
yaşar sağlam (01/06/2011 22:11)
Konu : site hakkında
Mesaj : bu siteyi hazırlayan ve emeği geçen herkeze izmitten kucak kamyon dolusu sevgi ve saygılar teşekkürler
hasan zeki tapal (01/06/2011 09:54)
Konu : tebrik ve teşekkür
Mesaj : öncelikle yeni yönetim kurulunu kutluyorum.bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar dilerim.Ayrıca site ile ilgili emeği geçen herkese şükranlarımı bir borç biliyorum.Üzerime düşen her şey için hazırım sayğılarımla esen kalın
Halil ibrahim COŞKUN (12/05/2011 10:55)
Konu : Hayırlı Olsun
Mesaj : Öncelikle Dernek yönetim kuruluna ve başkan Refik beye bu güzel calışma için bende teşekkür ederim.Emeklerini harcayan Salih beye ayrıca saygılar sunarım.

İnşallah bu sitede hep iyilikler ve güzellikler paylaşılır diyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum.
www.oguzlular.com
site yönetiçisi
Refik YILMAZ (05/05/2011 17:13)
Konu : site hk.
Mesaj : Salih emeğine sağlık.Ricamızı kırmadın ve çok güzel bir çalışma ile derneğimize bu harika siteyi kazandırdın.Tüm üyelerimiz ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.Saygılar.
Salih Zeki Uzunboy (04/05/2011 13:35)
Konu : site hk
Mesaj : Degerli dostlar, dernek sitemiz yayına başlamıştır. Hayırlı olsun. Amacımız sitemize girdikten sonra kendimizden birşeyler bulmaktır. Bu nedenle emekleme döneminde bizlere daha ileri nasıl gideriz çabası içinde olmamız gerektiği konusunda ışık tutacağınız kanısını taşımaktayım. Sevgiler saygılar sunuyorum.
osman öztürk (04/05/2011 12:00)
Konu : teşekkkür
Mesaj : bu siteyi kurmayı düşünen ve kuran kurmaya yardımcı olanSalih Zeki Uzunboya emegi
gecen herkeze teşekkür ederim hayırlı olsun