GEREDE DE ACI KAYBIMIZ

Beldemizden İstanbul'a hareket eden Avni Kalaycı yönetimindeki araç, Karabük karayolunda Gerede yönüne giderken Kapaklı mevkiinde henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra taklalar atarak tarlaya uçmuştur.

Araçta bulunan Sergül Kalaycı ile Burcin kalaycı olay yerinde vefat etmiş.  Avni Kalaycı hafif sıyrıklarla kurtulurken yaralı olan  Mehmet Kalaycı ve eşi Öztekin Kalaycı hastahaneye kaldırılmıştır.

Yaralı olan Avni Kalaycı, Mehmet Kalaycı ve eşi Öztekin Kalaycı'ya acil şifalar diliyoruz.

Vefat eden Sergül Kalaycı'nın cenazesi İstanbul'a nakledilerek. 28 Temmuz 2012 Cumartesi günü Ümraniye Merkez Camii'nde ögle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Tepeüstü, Ihlamurkuyu Mezarlığına defin edilmiştir.

Burçin Kalaycı'nın cenazesi ise yine aynı tarihte beldemizde Gebelli camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına istinaden aile mezarlığına defin edilmiştir.

Vefat eden Avni Kalaycı'nın eşi merhume Sergül Kalaycı ile, Mehmet & Öztekin Kalaycı'nın kızı merhume Burçin Kalaycı'ya Allah'tan rahmet diliyoruz. Aile bireylerine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Hepimizin başı sağ olsun.

Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351