ÜYELERİMİZE DUYURU

Degerli Üyemiz;

2013 yılından yapılan Genel Kurulumuzda alınan karar gereği  aidat tutarı yıllık 120 TL.’ye yükseltilmiştir. ( Kadınlar  60 TL.)

Bir çok üyemiz bu kurala uyarak günümüze kadar düzenli ödemelerini gerçekleştirmiş, derneğimizin ayakta kalmasını, sosyal kültürel etkinlikler yapmamızı, köyümüzde ve gurbetteki köylülerimize ramazan kumanyası, nakdi yardımlar yanında birçok üniversite öğrencilerimize burs verilmesine öncülük etmişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ancak bir grup üyelerimiz ise aidat borçlarına duyarsız kalmış ve hiçbir ödeme yapmamıştır.

Ödeme yapamayanların mücbir sebepleri olabilir. Bunu yönetim olarak bizlere iletmesini  bekliyoruz.

Bir kısım üyelerimizin iletişim bilgileri çabalarımıza rağmen güncellenememiştir. Bu nedenle iletişim kuramadığımız üyelerimizi, son kez buradan uyarıyor, aidat borcunu 31 Aralık 2017 tarihine kadar bir miktar ödeme yapmaya çağırıyoruz. Aksi takdirde gerek tüzüğümüz gerekse genel kurulda alınan karar gereği üyelikleri sonlandırılacak, ayrıca mesaj sistemine kayıtlı olanların sistemimizden çıkarılacaktır.

Derneğimizin bu günlere gelmesine vesile olan siz değerli üyemizin üyeliğinin fesh edilmesini arzu etmiyoruz.  Bu nedenle köyümüzün elimizde kalan tek tüzel kişiliği derneğimize el uzatacağınızı, gücümüze güç katacağınızı umuyor, aidat borcunu gücünüz oranında  ödemenizi bekliyoruz.

Saygılarımızla,

TURKELLI DERNEK YONETIM KURULU