• Favorilere Ekle

Bugün Toplam38
Toplam Ziyaret496229

ÜYELİKLERİ DÜŞECEKLERİN LİSTESİ DERNEK MERKEZİMİZDE ASKIYA ALINDI

2018 yılı ilk Yönetim Kurulu toplantısında;  güncel konular ileride yapılması gereken faaliyetlerimiz yanında  tüzüğümüzün 5. Maddesi gereği (2013 sonrası)  aidat borcunu bugüne kadar hiç ödeme yapmayan üyelerimiz  ile ilgili Genel Kurulumuzda alınan kararın uygulanması benimsenmiştir.

2013 sonrası yapılan çalışma neticesinde bir kısım üyelerimizin hiç ödeme yapmadıkları tesbit edilmiş, bu durum kendilerine mesaj ile iletilmiş, mücbir sebepleri olanların yönetim kurulu üyelerinden birine bildirmeleri, devam etmek isteyenlerin de imkanları  ölçüsünde ödeme yapmaları talep edilmişti.

Çağrımıza kulak veren ve aidatlarını ödemeye başlayan üyelerimize  gücümüze güç kattıkları için teşekkür ediyoruz.

Geçmişte Derneğimizin yönetim kurulu ve çeşitli kademelerinde görev almış, derneğimizin bu günlere gelmesine vesile olmuş kişilerin de aralarında olduğu bir kısım üyelerimiz derneğe gelip gitmediği, bazıları mevcut üyelerin geçmişteki davranışlarına kızdığı, bazıları ise köye gittiği, .. vb. nedenlerle dernekle bir işinin kalmadığı gerekçesi ile yollarının ayrılması gerektiği düşüncesine sahip olmaları bizleri son derece üzmektedir.

Çağrımız bir kısım üyelerimizde herhangi bir anlam ifade etmediğini gözlemlemekteyiz.

Halbuki derneğimize gerek köyümüzde oturanlar,  gerekse İstanbul dışında ikamet edenlerin de üye oldukları ve aidat ve bağışlar yaptıkları göz ardı edilmektedir.

Bir kez daha hatırlatmak isteriz ki bu üyelerimiz sayesinde;

Şu anda 15 üniversite öğrencimize burs,

İhtiyaç sahiplerine  kumanya,

İhtiyaç  sahipleri ve hastalara nakdi yardım.

Yayla davasına (Sisdağı için) maddi yardım,

Dağ yolunun yapılmasına maddi yardım,

Köydeki camilerimize maddi ve eşya yardımı,

Köy yoluna maddi yardım,

Köydeki kadınlarımızın sosyal ve kültürel aktivite, (çay mecisi, yufka günü toplu kahvaltı..vs)

Ayrıca  İstanbul’da Kadınlarımıza sosyal kültürel aktivitelerinin sağlanması.

İstanbul’da piknik organizasyonunun yapılması,

Mesaj servisimizi aktif olarak çalışması,

İstanbul’da oturanlar için dernek merkezimizin açık tutulması ve lokal hizmeti sunulması,

faaliyet alanlarını ve yaptıklarını göz ardı edildiği hususunu hatırlatmak isteriz.

Alınan karar gereği ,  ödeme yapmayanların isim listesi dernek merkezinde 30 Nisan 2018 tarihine kadar  askıda kalacak bu süre içinde aramıza katılmak isteyenler ile yolumuza devam, katılmayanlar ile yollarımızı ayıracak mesaj sisteminden çıkarılacaktır.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla

TÜYAD YÖNETİM KURULU

1764 kez okundu