ANKARA BULUŞMAMIZ GERÇEKLEŞTİ

Ankara'da ikamet eden Oğuz mahallesi sakinleri için tertiplemiş olduğu kahvaltı proğramımız 09.12.2018 Pazar günü, Türkelli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dernek başkanı Refik Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Ankara Gölbaşı Clup Bizim Çatı tesislerinde yoğun katılım ile gerçekleşmiştir.

Toplantıda köylülerimiz birbirleri karşılıklı sohbet ve tanışma sonrası kahvaltımız gerçekleşmiş, daha sonra dernek başkanımız Sn. Refik Yılmaz dernek çalışmaları hakkında köylülerimize bilgi vermiştir.

Merak edilen konular ile öneriler katılımcılar tarafından dile getirilmiş, sorulan sorulara başkan Refik Yılmaz tarafından yanıtlanmıştır.

Büyük bir memnuniyet duyulan toplantı daha sonra hatıra fotografı çekilerek sonlandırılmıştır.

Bu toplantıyı tertip etmeye yardımcı olan, Sn. Şenol Algan, Sn. Tuncer Uzunboy, Sn. Fahri Kırcı ve Ankara'da bulunan Beşikdüzülüler Derneği yönetim kurulu üyesi Sn. Yalçın Algan başta olmak programımıza katılan herkese Dernek Yönetim Kurulu adına teşekkür ederiz.

DAHA SONRA BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ ATA'MIZIN HUZURUNA ÇIKTIK.

Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339