Değerli üyelerimiz,
         Bilindiği üzere derneğimizin en önemli gelir kaynağı üyelik aidatlarımızdır. Üyelik aidatımız yıllık 120._TL  gibi bir rakama tekabül etmektedir. Dernek olarak faaliyetlerimizi daha etkili şekilde yürütebilmemiz için üyelerimizin aidatlarını düzenli olarak ödemeleri büyük önem taşımaktadır.
         Gerek zaman bulunamaması gerekse yeterli iletişimin sağlanamaması nedeniyle siz değerli üyelerimizin aidatlarını zamanında ödeyemediğiniz olmuştur. Gerek ev ve iş yoğunluğu nedeniyle, gerekse uzaklık nedeniyle derneğimize gelemeyenler dikkate alınmış sizlere aşağıda vermiş olduğumuz banka hesabına aidatlarınızı yatırmanız için kolaylık sağlanmıştır.
         Derneğimizin varlığını, faaliyetlerini daha etkili ve güçlü olarak devam ettirebilmesi için göstereceğiniz manevi katkınız yanında madden de desteğinizin artarak devam edeceğini ümit ediyoruz.
         Bu nedenle aidat borcunu ödemeyen üyelerimizden gerekli gayretin gösterilerek borcunu ödemelerini, bu yönde gösterecek ve göstermiş olduğu hassasiyetine şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

TRABZON BEŞİKDÜZÜ TÜRKELLİ BELDESİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

TC Ziraat Bankası

Ümraniye Şubesi Hesap no: 2237531-5001
IBAN:  TR63 0001 0007 1702 2375 3150 01

TÜRKELLİ DERNEK...GURBETTEKİLERİN MEKANI...YANINIZDAKİ DOST

Mahallemiz sakinlerinden Asiye Arslan & İrfan Arslan çiftinin oğlu Murat Arslan ile Elif Yüce evlendi.
13.09.2015
Mahallemiz sakinlerinden Fatma Çakmak & Süleyman Çakmak'ın oğlu Fatih çakmak, Zehra Karakaş ile evlendi.
13.09.2015
Mahallemiz sakinlerinden Zeliha İpek & Yakup İpek çiftinin oğlu Ali İpek, Esvet Altun & Mehmet Altun çiftinin kızı Zübeyde Hanım Altun ile evlendi.
23.08.2015
Mahallemiz sakinlerinden Merhum İsmet Gürsoy& Zekiye Gürsoy çiftinin oğlu Kamil Gürsoy ile Elif Dalgıç evlendi.
20.08.2015
Mahallemiz sakinlerinden merhum Hacelu Osman eşi Ayşe Sağlam vefat etmiştir.
18.08.2015
Mahallemiz sakinlerinden merhum (şahinu) Mehmet Turan oğlu Mehmet Turan vefat etmiştir.
18.08.2015
Mahallemiz sakinlerinden Merhum Mehmet Yılmaz eşi Ayşe Yılmaz vefat etti.
15.08.2015
Mahallemiz sakinlerinden (merhum) Ali Bilgili & Gülizar Bilgili çiftinin oğlu Uğur Bilgili ile Dilara Taş evlendi.
09.08.2015
Mahallemiz sakinlerinden Nevzat Yılmaz & Hanife Yılmaz çiftinin oğlu Gökhan Yılmaz Duygu Kalyoncu ile evlendi.
04.08.2015
Mahallemiz sakinlerinden Gülizar Algan & Hamdi Algan çiftinin kızı Nuran Algan ile Zahide Kurt &(merhum) Halil Kurt çiftinin oğlu Kazım Kurt evlendi.
03.08.2015
... 48 ...