Değerli üyelerimiz,
         Bilindiği üzere derneğimizin en önemli gelir kaynağı üyelik aidatlarımızdır. Üyelik aidatımız yıllık 120._TL  gibi bir rakama tekabül etmektedir. Dernek olarak faaliyetlerimizi daha etkili şekilde yürütebilmemiz için üyelerimizin aidatlarını düzenli olarak ödemeleri büyük önem taşımaktadır.
         Gerek zaman bulunamaması gerekse yeterli iletişimin sağlanamaması nedeniyle siz değerli üyelerimizin aidatlarını zamanında ödeyemediğiniz olmuştur. Gerek ev ve iş yoğunluğu nedeniyle, gerekse uzaklık nedeniyle derneğimize gelemeyenler dikkate alınmış sizlere aşağıda vermiş olduğumuz banka hesabına aidatlarınızı yatırmanız için kolaylık sağlanmıştır.
         Derneğimizin varlığını, faaliyetlerini daha etkili ve güçlü olarak devam ettirebilmesi için göstereceğiniz manevi katkınız yanında madden de desteğinizin artarak devam edeceğini ümit ediyoruz.
         Bu nedenle aidat borcunu ödemeyen üyelerimizden gerekli gayretin gösterilerek borcunu ödemelerini, bu yönde gösterecek ve göstermiş olduğu hassasiyetine şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

TRABZON BEŞİKDÜZÜ TÜRKELLİ BELDESİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

TC Ziraat Bankası

Ümraniye Şubesi Hesap no: 2237531-5001
IBAN:  TR63 0001 0007 1702 2375 3150 01

TÜRKELLİ DERNEK...GURBETTEKİLERİN MEKANI...YANINIZDAKİ DOST

Nevzat Yılmaz & Hanife Yılmaz kızı Nuray Yılmaz Musa Ergun ile evlendi.
18.08.2013
Doktorun Muharrem lakabı ile bilinen Muharrem & Nurgül Yılmaz oğlu Murat Yılmaz, Tuncer & Elif Uzunboy kızı Neslihan Uzunboy ile evlendi.
12.08.2013
Beldemizde Ali Gilin Ahmet lakabı ile tanınan Ahmet & Gülzade Yenigün kızı Fahriye Yenigün Mehmet Yaylı ile evlendi.
12.08.2013
Bekaru gillerden Tarık Bektaş & Ayşe Bektaş oğlu Kaan Bektaş Nazan Turutoğlu ile evlendi.
09.08.2013
Üyelerimiz başta olmak üzere, belde halkımızın, ülkemizin ve islam aleminin ramazan bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.
07.08.2013
Beldemizde fındık hasadı devam ediyor.
06.08.2013
Oğuz Belediyesi tarafından belde halkına verilen iftara katılım yoğun oldu.
06.08.2013
İkinci dönem çay kesimi devam ediyor. Ramazan ayının bu yıl uzun günlere ve yaz sıcağına denk gelmesi oruç tutanların biraz daha fazla zorlanmasına neden olurken, Beldemiz ve yöremizde Ramazan ayının aynı zamanda çay hasat sezonuna gelmesi üretici ile gündelikçileri zorluyor.
14.07.2013
Beldemizdeki ahşap elektrik direklerinin yenilenmesi kapsamında başlatılan çalışmalar yol güzergahları dikkate alınarak metal direkler kazı ve dikim çalışmaları başlamıştır.
13.07.2013
Her Ramazan ayında geleneksel hale gelen, yardımsever köylülerimiz tarafından Derneğimize bağışlanan kumanyalar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.
12.07.2013
... 63 ...