ŞEHİDİMİZ

Hakkari'nin Beytüşşebap ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada kafasından yaralanarak komaya giren Şırnak Özel Harekat Timi'nde görevli Uzman Onbaşı Ahmet Bektaş ağır yaralı olarak getirildiği Van Yüzüncü Yıl Ünivesitesi'nde tedavi altına alındı. Burada tedavi altına alınan Bektaş, 10 gündür bulunduğu komadan çıkamadı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şehit Uzman Onbaşı Ahmet Bektaş'ın naaşı Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Trabzon'a oradan da Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından askeri tören için Beşikdüzü'ne götürüldü. Beşikdüzü'nde cenazeyi teslim alan ailesi oğullarının tabutuna bir süre sarıldı.

Beşikdüzü'nde düzenlenen askeri törene Trabzon Valisi Adil Yazar , 48. İç Güvenlik Tugay Komutanı Aydemir Cülcüloğlu , İl Jandarma Komutanı Albay Erdoğan Gökçek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin ardından Şehit Ahmet Bektaş için Eski Camii'de öğle namazına mütakip cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından, Türkelli mezarlığında toprağa verildi.

ahmet bektaş anısına

Yorumlar - Yorum Yaz