BELDEMİZDE KUDUZ HASTALIĞI

Belediye meclis üyemiz Aslan Özdemir bir süre önce kendi köpeği tarafından ısırılmış, daha sonra köpeğin ölmesi neticesi köpekten alınan numunenin tahlile gönderilmesi üzere kuduz tesbit edilmiştir.

Bu gelişmeler neticesi Beşikdüzü Kaymakamlığı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuru aşağıdadır.

" İlçemiz Oğuz Beldesinde kuduz hastalığı çıkmıştır. Gerekli idari ve fenni tedbirler alınmış olup Oğuz Beldesi ve mahalleleri ile Resullu, Dolanlı, Çakırlı, Anbarlı ve Ardıçatak Köylerini de kapsayacak şekilde 6 ay süre ile karantina uygulanacaktır. Adı geçen belde ve köylere hayvan giriş ve çıkışları yasaklanmıştır. Bu konuda ilçemiz tüm köy ve mahalle halkı tarafından gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve alınan karantina tedbirlerine uyulması hususu önemle duyurulur."

Beldemiz halkına geçmiş olsun diyor ve gerekli tedbirlerin alınması ve uygulanması hususunu dikkatle izlemelerini tavsiye ediyoruz.

Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632