• Favorilere Ekle
    • Destekleyin büyüyelim.
    • Gücümüze güç katalım.

Değerli üyelerimiz,
         Bilindiği üzere derneğimizin en önemli gelir kaynağı üyelik aidatlarımızdır. Üyelik aidatımız yıllık 120._TL  gibi bir rakama tekabül etmektedir. Dernek olarak faaliyetlerimizi daha etkili şekilde yürütebilmemiz için üyelerimizin aidatlarını düzenli olarak ödemeleri büyük önem taşımaktadır.
         Gerek zaman bulunamaması gerekse yeterli iletişimin sağlanamaması nedeniyle siz değerli üyelerimizin aidatlarını zamanında ödeyemediğiniz olmuştur. Gerek ev ve iş yoğunluğu nedeniyle, gerekse uzaklık nedeniyle derneğimize gelemeyenler dikkate alınmış sizlere aşağıda vermiş olduğumuz banka hesabına aidatlarınızı yatırmanız için kolaylık sağlanmıştır.
         Derneğimizin varlığını, faaliyetlerini daha etkili ve güçlü olarak devam ettirebilmesi için göstereceğiniz manevi katkınız yanında madden de desteğinizin artarak devam edeceğini ümit ediyoruz.
         Bu nedenle aidat borcunu ödemeyen üyelerimizden gerekli gayretin gösterilerek borcunu ödemelerini, bu yönde gösterecek ve göstermiş olduğu hassasiyetine şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

Yönetim Kurulu

TRABZON BEŞİKDÜZÜ TÜRKELLİ BELDESİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

TC Ziraat Bankası

Ümraniye Şubesi Hesap no: 2237531-5001
IBAN:  TR63 0001 0007 1702 2375 3150 01

TÜRKELLİ DERNEK...GURBETTEKİLERİN MEKANI...YANINIZDAKİ DOST

Mahallemiz sakinlerinden Raif Kırmızıkan torunu Celal Kırmızıkan kızı Filiz Özbeyaz vefat etti.
17.02.2024
Mahallemiz sakinlerinden Emirogullarindan merhum Ahci Ali Emiroglu nun oglu Hakki Emiroglu vefat etti.
12.02.2024
Mahallemiz sakinlerinden Lütfi'nin Hasan Uzunboy un eşi Zeynep Uzunboy vefat etti.
06.02.2024
Mahallemiz sakinlerinden Teyfik Yenigün eşi Ayşe Yenigün vefat etmiştir
19.01.2024
Mahallemiz sakinlerinden Ramis olarak tanıdığımız yerel kemençe sanatçımız İbrahim Şengezer vefat etmistir.
19.01.2024
Mahallemiz sakinlerinden merhum Yakup Öztürk esi Ayşe Öztürk (çavuşkızı) vefat etmistir.
19.01.2024
Mahallemiz sakinlerinden Emekli Ogretmen merhum Yasar Gursoy gelini,merhum Cakir Gursoy esi Asiye Aynur Gursoy vefat etmistir.
15.01.2024
Mahallemiz sakinlerinden merhum Hamit Gürsoy kızı Ayşe Kul vefat etmiştir.
13.12.2023
Mahallemiz sakinlerinden Şevki'nin Mehmet Ali eşi Aliye Dişli Arslan vefat etmiştir.
13.12.2023
Mahallemiz sakinlerinden Yalova'da ikamet eden Hamitin Rasim Gürsoy vefat etmiştir.
09.12.2023
 1  ...