• Favorilere Ekle
    • Destekleyin büyüyelim.
    • Gücümüze güç katalım.

Değerli üyelerimiz,
         Bilindiği üzere derneğimizin en önemli gelir kaynağı üyelik aidatlarımızdır. Üyelik aidatımız yıllık 120._TL  gibi bir rakama tekabül etmektedir. Dernek olarak faaliyetlerimizi daha etkili şekilde yürütebilmemiz için üyelerimizin aidatlarını düzenli olarak ödemeleri büyük önem taşımaktadır.
         Gerek zaman bulunamaması gerekse yeterli iletişimin sağlanamaması nedeniyle siz değerli üyelerimizin aidatlarını zamanında ödeyemediğiniz olmuştur. Gerek ev ve iş yoğunluğu nedeniyle, gerekse uzaklık nedeniyle derneğimize gelemeyenler dikkate alınmış sizlere aşağıda vermiş olduğumuz banka hesabına aidatlarınızı yatırmanız için kolaylık sağlanmıştır.
         Derneğimizin varlığını, faaliyetlerini daha etkili ve güçlü olarak devam ettirebilmesi için göstereceğiniz manevi katkınız yanında madden de desteğinizin artarak devam edeceğini ümit ediyoruz.
         Bu nedenle aidat borcunu ödemeyen üyelerimizden gerekli gayretin gösterilerek borcunu ödemelerini, bu yönde gösterecek ve göstermiş olduğu hassasiyetine şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

TRABZON BEŞİKDÜZÜ TÜRKELLİ BELDESİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

TC Ziraat Bankası

Ümraniye Şubesi Hesap no: 2237531-5001
IBAN:  TR63 0001 0007 1702 2375 3150 01

TÜRKELLİ DERNEK...GURBETTEKİLERİN MEKANI...YANINIZDAKİ DOST

Mahallemiz sakinlerinden Kadın & Yunus Şengezer çiftinin oğlu Ahmet Şengezer ile Bahar Çilci evlendi.
11.11.2018
Mahallemiz sakinlerinden merhum Tekenin Selahattin'in torunu, İbrahim & Fatma Çakmak çiftinin kızı Eda Çakmak Mahmut Ataklı ile evlendi.
11.11.2018
Mahallemiz sakinlerinden merhum Ali Saim İpek'in torunu, Mustafa İpek & Gülden İpek çiftinin oğlu Oğuz İpek Merve Yeniözdoğdu ile evlendi.
11.11.2018
Mahallemiz sakinlerinden merhum (İzzetu) Mehmet eşi (Döndünün) Havva Gürsoy vefat etmiştir.
04.11.2018
Mahallemiz sakinlerinden Mustafa Bilgili & Fatma Bilgili çiftinin oğlu Turan Bilgili Berna Aydınlı ile evlendi.
04.11.2018
Mahallemiz sakinlerinden merhum Sadullaüh Topal'ın torunu, Gülizar Kılıçarslan Ahmet Kılıçarslan çiftinin oğlu Görkem Kılıçarslan Sonnur Kıran ile evlendi.
29.10.2018
Büyük Önder Atatürk'ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyoruz.
29.10.2018
Mahallemiz sakinlerinden merhum Ali Çakmak eşi Ayşe Çakmak (şarlıkızı) vefat etmiştir.
15.10.2018
Mahallemiz sakinlerinden merhum Ali Hafız oğlu emekli öğretmen Niyazi Yılmaz vefat etmiştir.
06.10.2018
Mahallemiz sakinlerinden merhum Hacı Hasan eşi Havva Aydın vefat etmiştir.
13.09.2018
 7  ...