• Favorilere Ekle
    • Destekleyin büyüyelim.
    • Gücümüze güç katalım.

Değerli üyelerimiz,
         Bilindiği üzere derneğimizin en önemli gelir kaynağı üyelik aidatlarımızdır. Üyelik aidatımız yıllık 120._TL  gibi bir rakama tekabül etmektedir. Dernek olarak faaliyetlerimizi daha etkili şekilde yürütebilmemiz için üyelerimizin aidatlarını düzenli olarak ödemeleri büyük önem taşımaktadır.
         Gerek zaman bulunamaması gerekse yeterli iletişimin sağlanamaması nedeniyle siz değerli üyelerimizin aidatlarını zamanında ödeyemediğiniz olmuştur. Gerek ev ve iş yoğunluğu nedeniyle, gerekse uzaklık nedeniyle derneğimize gelemeyenler dikkate alınmış sizlere aşağıda vermiş olduğumuz banka hesabına aidatlarınızı yatırmanız için kolaylık sağlanmıştır.
         Derneğimizin varlığını, faaliyetlerini daha etkili ve güçlü olarak devam ettirebilmesi için göstereceğiniz manevi katkınız yanında madden de desteğinizin artarak devam edeceğini ümit ediyoruz.
         Bu nedenle aidat borcunu ödemeyen üyelerimizden gerekli gayretin gösterilerek borcunu ödemelerini, bu yönde gösterecek ve göstermiş olduğu hassasiyetine şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

TRABZON BEŞİKDÜZÜ TÜRKELLİ BELDESİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

TC Ziraat Bankası

Ümraniye Şubesi Hesap no: 2237531-5001
IBAN:  TR63 0001 0007 1702 2375 3150 01

TÜRKELLİ DERNEK...GURBETTEKİLERİN MEKANI...YANINIZDAKİ DOST

Mahallemiz sakinlerinden Mustafa oğlu Şeref Topal kadirga yaylasında vefat etti.
10.09.2018
Mahallemiz sakinlerinden merhum Mustafa Topal & Hanife Topal çiftinin kızı Özgül Topal ile Zana Yıldız evlendi.
02.09.2018
Mahallemiz sakinlerinden Hüseyin Kılıç & Gülhan Kılıç çiftinin oğlu Hayrullah Kılıç Emine Yalçın ile evlendi.
02.09.2018
Mahallemiz sakinlerinden Metin Kalaycı & Aliye Kalaycı çiftinin kızı Emel Kalaycı Furkan Taştan ile evlendi.
02.09.2018
Mahallemiz sakinlerinden Engin Özdemir & Neşe Özdemir çiftinin oglu Ahmet Özdemir Ebru Kıran ile evlendi.
02.09.2018
Mahallemiz sakinlerinden Cahiz İpek & Ayşegül İpek çiftinin oğlu Ercan İpek Tugba Çiçek ile evlendi.
27.08.2018
Mahallemiz sakinlerinden Muhammet Yılmaz & Melahat Yılmaz çiftinin kızı Canan Yılmaz Ramazan Demir ile evlendi.
27.08.2018
Mahallemiz sakinlerinden Onbaşu Temel oglu Tevfik Yenigün vefat etmiştir.
25.08.2018
Mahallemiz sakinlerinden Galip Aydın & Zeynep Aydın çiftinin oğlu Yaşar Aydın Neslihan Mercan ile evlendi.
25.08.2018
Mahallemiz sakinlerinden Ali Selcuk Kalaycı & Fatma Kalaycı çiftinin kızı Betül Kalaycı Çagatay Bektaş ile evlendi.
18.08.2018
 8  ...