KADINLARIMIZ KAHVALTIDA BULUŞTU

Dernek Yönetim Kurulu tarafından alınan karar gereği kadınlarımız için düzenlenen sabah kahvaltısı Ümraniye Filizler Köfte Salonunda gerçekleşmiştir.

Kahvaltıya katılanlara hitaben Dernek Başkanımız Refik Yılmaz, davetimize katıldıkları için teşekkür ettikten sonra "dernek tarihimizde ilk kez düzenlenen kahvaltı için, bu pazar kendileri kahvaltı hazırlamasın biz onların yerine kahvaltı hazırlayalım dedik. Sözüne büyük alkış aldıktan sonra sözlerine devam etti.  Derneğin saadece lokalden ibaret olmadığını, oraya erkekler gidip oyun oynadığı yer olarak anılmasını istemiyoruz.

Geçtiğimiz günlerde bir genel kurul yaptık. Yeniden yönetim kurulu üyeleri ile göreve getirildik. Bugüne kadar yaptıklarımızı fazla dile getirmedik, getirdiklerimizi de eşleriniz gelip sizlerle paylaşmadı sanırım. Büyük bir köyüz, köyümüz haricinde çevremizde bulunan hiçbir köyün İstanbul'da derneği yok. Belediyemizin gitmesinden sonra kesinlikle daha organize daha büyük işler yapan bir dernek şart oldu.

Kadınlarımızın bir ucundan tutmadığı işlerin bir tarafı eksik kaldığını bildiren başkan kadınlarımızın derneğimize sahip çıkmasını ve üye olmalarını talep etmişlerdir.

Konuşma için videoyu tıklayın.

kadınlar yemek başkan konuşmasıM4V01644 paylaşan: uzunboy
türkelli dernek kadınlara yemek M4V01642 paylaşan: uzunboy