DERNEK MERKEZİMİZDE TOPLANTI YAPILDI

Daha önce duyurusunu yapmış olduğumuz mahallemiz sorunları hakkında görüş alış-verişinde bulunmak üzere toplantı dernek merkezimizde gerçekleşmiştir.

Başkanımız Sayın Refik Yılmaz " bu toplantıda dernek sorunları hakkında fazla konuşma yapmayacağını üyelerimiz gerekli sorumluluklarını yerine getireceklerini bildiğini bu nedenle daha ziyade mahallemizde ,belediyenin gitmesinden dolayı bir takım sorunlar yaşandığını bu sorunların bir kısmını derneğimiz katkılarıyla aşıldığını, bu isteklerin artarak devam edeceğini bildiklerini" belirtmiştir.

Son dönemlerde sürekli gündemde olan sisdağı yayla davası hakkında dernek başkanlığımıza talepler arttığını gözlemledik.  Bu dava Beşikdüzü belediyemizin avukatları tarafından izlendiği için  ayrı bir avukatla izlemenin, belediyemizle karşı karşıya kalma adına uygun görmediğimizi bildirmiştik. Ancak gelişen süreçte  Beşikdüzü belediyesinin avukatları çok çeşitli davalara baktıkları için bu davaya yeterli zamanı ayırmalarının mümkün olmadığı hissi uyanmıştır. Bu nedenle davayı belediye avukatları ile birlikte başka avukat tutup daha sıkı takip edilmesi gerektirtiği tesbit edilmiş ve deneyimli bir avukatla anlaşma sağlanmıştır. Tutulan avukatın ücreti ile alakalı yapılan yardım çağrımıza mahalle sakinlerimiz duyarsız kalmayıp gerekli olan miktarı toplama adına bir program yapılmıştır. Üyelerimizin ve mahalle halkımızın geneli ilgilendiren sıkıntılarda ne kadar hassas olduğu bir kez daha kanıtlanmış olup dava sürecinin hassasiyetle takip edileceği belirtilmiştir.

Kapanış konuşmasında Dernek başakanı sayın Refik YILMAZ."Bugünde anlaşıldığı üzere DERNEK MAHALLEMİZ İÇİN OLMAZSA OLMAZ BİR UNSURDUR. ÖZELLİKLE BELEDİYE ve ÜÇ MUHTARLIK GİTTİKTEN SONRA, İDARİ ANLAMDA BÜYÜK BİR AÇIĞI KAPATACAĞI GÜN GİBİ AŞİKARDIR. LÜTFEN DERNEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN. BU SIKINTILI GÜNDE YAYLA DAVASINA DUYARLI DAVRANAN BÜTÜN ÜYELERİMİZE SEVGİLERİMİ ŞUKRANLARIMI SUNUYORUM"diyerek toplantıyı kapatmıştır.

Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406