Değerli üyelerimiz,
         Bilindiği üzere derneğimizin en önemli gelir kaynağı üyelik aidatlarımızdır. Üyelik aidatımız yıllık 120._TL  gibi bir rakama tekabül etmektedir. Dernek olarak faaliyetlerimizi daha etkili şekilde yürütebilmemiz için üyelerimizin aidatlarını düzenli olarak ödemeleri büyük önem taşımaktadır.
         Gerek zaman bulunamaması gerekse yeterli iletişimin sağlanamaması nedeniyle siz değerli üyelerimizin aidatlarını zamanında ödeyemediğiniz olmuştur. Gerek ev ve iş yoğunluğu nedeniyle, gerekse uzaklık nedeniyle derneğimize gelemeyenler dikkate alınmış sizlere aşağıda vermiş olduğumuz banka hesabına aidatlarınızı yatırmanız için kolaylık sağlanmıştır.
         Derneğimizin varlığını, faaliyetlerini daha etkili ve güçlü olarak devam ettirebilmesi için göstereceğiniz manevi katkınız yanında madden de desteğinizin artarak devam edeceğini ümit ediyoruz.
         Bu nedenle aidat borcunu ödemeyen üyelerimizden gerekli gayretin gösterilerek borcunu ödemelerini, bu yönde gösterecek ve göstermiş olduğu hassasiyetine şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

TRABZON BEŞİKDÜZÜ TÜRKELLİ BELDESİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

TC Ziraat Bankası

Ümraniye Şubesi Hesap no: 2237531-5001
IBAN:  TR63 0001 0007 1702 2375 3150 01

TÜRKELLİ DERNEK...GURBETTEKİLERİN MEKANI...YANINIZDAKİ DOST

Oğuz Mahallemiz'e ait elimizde kalan tek tüzel kişilik olan Derneğimiz yaşatma ve hizmetlerinin daha etkili devam etmesi adına alınan karar gereği aidatlarını ödemeyen üyelerden gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz.
31.10.2017
Mahallemiz sakinlerinden Gülperi Çakmak & Ali Çakmak çiftinin oğlu Murat Çakmak ile Neriman Yenigün & Savaş Yenigün çiftinin kızı Öznur Yenigün evlendi.
23.10.2017
Dernek başkanımız Refik Yılmaz'ın annesi, Çıragın Mehmet hocamızın eşi Fikriye Yılmaz vefat etmiştir.
14.10.2017
Mahallemiz sakinlerinden Topaloğullarından Hasan oğlu Sadullah Topal vefat etmiştir.
28.09.2017
Mahallemiz sakinlerinden Hüseyin Topal & Fatma Topal çiftinin oğlu Murat Topal Zehra Albayrak ile evlendi.
17.09.2017
Mahallemiz sakinlerinden Yusuf Kurt & Aysel Kurt çiftinin kızı Züleyha Kurt Ümit Bektaş ile evlendi.
17.09.2017
Mahallemiz sakinlerinden Gülizar Çakmak & Salih Çakmak çiftinin kızı Kübra Çakmak Sinan Kılıç ile evlendi.
29.08.2017
Mahallemiz sakinlerinden Manavoğullarından Durmuş Algan vefat etti.
25.08.2017
Mahallemiz sakinlerinden Ali Yenigün & Pakize Yenigün çiftinin oğlu Hasan Yenigün Hülya Kılıç ile evlendi.
07.08.2017
Mahallemiz sakinlerinden Sami Dişli & Nergis Dişli çiftinin oğlu Oğuz Dişli ile merhum Mustafa Topal & Hanife Topal çiftinin kızı Tuğce Topal ile evlendi.
07.08.2017
... 33 ...